13.10.08

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ από την ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 2-0
Την πρώτη της ήττα για το Πρωτάθλημα γνώρισε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας, με 2-0 από το Κερατσίνι.
Η κύρια αιτία της ήττας ήταν η κακή εμφάνιση της ομάδας συνολικά (παρά τις ελάχιστες εξαιρέσεις διακριθέντων όπως ο Ζαφειράτος), που δε θύμιζε τίποτα από την ΠΡΟΟ των δύο πρώτων αγωνιστικών. Τα «παράξενα» σφυρίγματα του διαιτητή δεν είναι άλλοθι για το αποτέλεσμα, παρότι σε αρκετές περιπτώσεις κατάφεραν να αποσυντονίσουν την ομάδα. Αξίζει πάντως να γίνει μνεία στις κακές διαιτησίες που βλέπουμε συνολικά στη Δ Εθνική, κάτι που δε βοηθά καθόλου την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου
Στο Α΄ημίχρονο η ομάδα προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της αλλά δεν το κατόρθωσε σε τίποτα, ενώ στο Β΄ημίχρονο όσο κι αν είχε την πρωτοβουλία, φάνηκε «άχρωμη» και το Κερατσίνι καλά στημένο για να πάρει το 3ποντο.
Αίσθηση από το παιχνίδι έκαναν: 1. η βροντερή παρουσία των οπαδών μας για άλλη μια φορά 2. ότι παρά την ήττα και την άσχημη εμφάνιση στο τέλος η ομάδας μας χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς 3. ο τρόπος που οι παίκτες του Κερατσινίου ήθελαν το 3ποντο και πως το πανυγήρισαν στη λήξη του αγώνα.


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!!
Μετά την ήττα από το Κερατσίνι ανακοινώθηκε (στο επίσημο site της ομάδας) η λήξη της συνεργασίας με το κ. Βερούτη και μέχρι την πρόσληψη νέου τεχνικού, χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο βοηθός προπονητή και πρώην παίκτης της ομάδας μας Αγ. Πυρένης.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί η συμβολή του κ. Βερούτη σε σημαντικές μεταγραφές, στην προετοιμασία της ομάδας και στο επιθετικό πνεύμα παιχνιδιού που είδαμε από την ομάδα, γενικότερα στην αλλαγή της από πέρυσι.


Ο 902 TV ΔΙΠΛΑ στην ΠΡΟΟ και το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Για άλλη μια χρονιά ο 902TV είναι δίπλα στην ομάδα μας, προβάλλοντας σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες της. Πιστός στη λογική ενίσχυσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο τηλεοπτικός (αλλά και ο ραδιοφωνικός) σταθμός της Αριστεράς έχει ειδικές εκπομπές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ειδική αναφορά στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ σε πολλές από αυτές (π.χ. στη Σαββατιάτικη ραδιοφωνική εκπομπή για το ποδόσφαιρο 13:00 με 14:00 έγινε ανάλυση του 9ου ομίλου της Δ Εθνικής με φαβορί ανόδου την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ).