6.10.08

ΠΡΟΟ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ !!! 2Χ2 στο Πρωτάθλημα - 2Χ2 και στο Κύπελλο

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: 2-1

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η ομάδα με αποτέλεσμα να μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα (ενώ 2 νίκες έχει και σε ισάριθμα παιχνίδια στο Κύπελλο).
Η ΠΡΟΟ εμφανίστηκε για άλλη μια φορά μυαλωμένη δείχνοντας από την αρχή ότι θέλει το 3ποντο της νίκης, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και από καλό ποδόσφαιρο (κυρίως στο Α΄ημίχρονο).
Νωρίς η ΠΡΟΟ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν στο 17΄ ο Κουβάτσος βρέθηκε σε θέση βολή μέσα στην περιοχή μετά από ανάπτυξη παιχνιδιού από τα αριστερά, και με ευκολία έκανε το 1-0.
Το 2-0 ήρθε στο 45΄όταν πάλι από ανάπτυξη παιχνιδιού από τα αριστερά ο Κουβάτσος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.
Στο Β ημίχρονο η ΠΡΟΟ πάλι μπήκε νωθρά στο παιχνίδι (όπως στην αρχή του Β΄ημιχρόνου και με τον Περαμαϊκό) και στο 60΄δέχτηκε γκολ από πέναλτι
Ο Διαγόρας Βατίου είχε σε όλο το παιχνίδι 3 καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν γίνει γκολ, και κυνήγησε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, δείχνοντας καλά δείγματα ισχυρής ι δεμένης ομάδας που αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Στα αρνητικά του παιχνιδιού ήταν το «κάθισμα» της ομάδας στο Β΄ημίχρονο και τα φάλτσα σφυρίγματα του διαιτητή που δεν μπορούσε να συνεννοηθεί στα βασικά με τον έναν επόπτη (δημιουργώντας πολλές φορές την δικαιολογημένη ένταση των οπαδών).
Στα θετικά η παρουσία του κόσμου και το καλό ποδόσφαιρο που κατά διαστήματα έπαιξε η ομάδα.