27.10.08

ΕΦΥΓΕ με το 3ποντο η ΠΡΟΟ από το ΠΕΡΑΜΑ


ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ο-1
4η νίκη για την ομάδα και 2η εκτός έδρας σε 5 αγωνιστικές. Το σημαντικό της υπόθεσης το 3ποντο στο τσουβάλι της συγκομιδής βαθμών για την κορυφή και την άνοδο.
Δυστυχώς η ομάδα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά άξιζε τη νίκη αφού στο δεύτερο ημίχρονο μπόρεσε τουλάχιστον να επιβάλει το ρυθμό της. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν άχρωμο και 1-2 καλές προσπάθειες που πήγε να ξεδιπλώσει η ομάδα «κόπηκαν» από την επόπτη που ήταν η προσωποποίηση της παραμέλησης του ελληνικού ποδοσφαίρου (δε φταίει αυτός, αλλά αυτοί που τον έστειλαν εκεί).
Στο Β ημίχρονο η ομάδα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 55΄με σουτ του Κουβάτσου μέσα από την περιοχή. Το μισό γκολ ανήκει στον αρχηγό Α. Τάτση που με εκπληκτική προσπάθεια τροφοδότησε τον σκόρερ.
Από εκεί και πέρα η ομάδα μάλλον έμοιαζε να θέλει να κρατήσει το σκορ και δεν κυνήγησε κάτι παραπάνω. Το σκορ κρατήθηκε χάρη στην εκπληκτική διπλή προσπάθεια του Μητρογιάννη στο 75΄που κράτησε ανέπαφη την εστία μας. Ξεχώρισαν για άλλη μια φορά οι Ζαφειράτος και Μαλισιόβας για το πάθος τους και την ποιότητά τους σε όλο το παιχνίδι.

Μας έκαναν εντύπωση:
1. ο επόπτης !!!!!
2. η συμμετοχή των οπαδών μας
3. η απόκρουση του Μητρογιάννη
4. οι κοινοί πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα

VIVA PROO!!!