29.9.08

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 1-2

Έναρξη πρωταθλήματος και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι «αυτή είναι Προοδευτική».
Ξεκινήσαμε με 2πλο, παίξαμε με πάθος, είχαμε την επιθετική υπεροχή σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, κάναμε το Πέραμα έδρα μας. Και ήταν μόνο η αρχή...
Η Προοδευτική πιο «μυαλωμένη» από πέρυσι, σαφέστατα ενισχυμένη σε όλες τις πλευρές, με πολλές επιθετικές επιλογές που βγήκαν σε όλο το παιχνίδι, με μονταρισμένο κέντρο που μάλλον κάνει και τη φετινή διαφορά, με κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν για την ικανότητα τους να βλέπουν γήπεδο, με παίκτες που τίμησαν τη φανέλα για 90΄και με αρκετές επιλογές στον πάγκο, δείχνει έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Στόχος ένας, η άνοδος. Η ΠΡΟΟ χθες, παρότι ήταν η αρχή, έδειξε ότι μπορεί!!!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι
Η ΠΡΟΟ ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι, έδειξε ομάδα και στο Α΄ημίχρονο είχε την υπεροχή. Προηγήθηκε στο 44΄με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο captain Γαντζούδης. Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί και νωρίτερα αφού δημιουργήθηκαν 2-3 καλές φάσεις για γκολ. Στο Β΄ημίχρονο ο Περαμαϊκός μπήκε πολύ δυνατά και στο 50΄ισοφάρισε με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Ο αντίπαλος ήταν όμως μέχρι εκεί. Αμέσως σήμανε συναγερμός σε παίκτες και κερκίδα και με μια ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ διαρκείας η Προο ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ μετά από ωραία ανάπτυξη της ομάδας με την μπάλα να φτάνει στον Μαλισιόβα και με σουτ μέσα από την περιοχή να σκοράρει. Οι παίκτες έδειξαν ότι «διψούσαν» για τη νίκη και συνέχισαν μέχρι τέλος και για τρίτο γκολ.
Στα αρνητικά
του παιχνιδιού, ήταν κάποια μικρά διάστημα ολιγωρίας στην αμυντική μας γραμμή, το σκληρό (και πολλές φορές αντιαθλητικό) παιχνίδι των αντιπάλων.
Στα θετικά του παιχνιδιού, ήταν το πάθος για νίκη των παικτών, η συγκρότησή τους ως ομάδα, η δυναμική παρουσία των οπαδών μας που μετέτρεψαν το Πέραμα σε έδρα μας.

ΠΡΟΟ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!