25.9.08

ΟΛΟΙ με την ΠΡΟΟ στο ΠΕΡΑΜΑ

Τέλειωσαν τα ψέμματα, Κυριακή 28/9 έναρξη του Πρωταθλήματος και οι προσδοκίες όλων μας είναι ξεκάθαρες: άνοδος στη Γ Εθνική.
Ο ρόλος μας είναι επίσης ξεκάθαρος: παντού και πάντα δίπλα στην ΠΡΟΟ.
Και επειδή Κυριακή...κοντή γιορτή, την Κυριακή δεν πρέπει λείπει κανένας Προοδευτικάνος από το γήπεδο. Την Κυριακή ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΜΑ.

...για τον αγώνα Κυπέλλου στο Basketball
Παρά την ήττα με 73-78 από τον Ιωνικό, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Κατηγορίας, αφού κοίταξε στα «ίσα» μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από μεγάλες κατηγορίες. Ακόμα και αν στο τέταρτο δεκάλεπτο έγιναν λάθη από τους παίκτες, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση.
Αρνητικό του παιχνιδιού η ολιγωρία της Αστυνομίας που είχε σαν αποτέλεσμα οι οπαδοί του Ιωνικού να μην δουν το παιχνίδι. Παρά το «πολεμικό κλίμα» που και οι δυο πλευρές ήθελαν να καλλιεργούν, είναι διαφορετικό να φωνάζεις και να υποστηρίζεις την ομάδα σου σε κάθε παιχνίδι και διαφορετικό να επιλέγουν κάποιοι αν μπορείς να το κάνεις αυτό ή όχι. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα και τα δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος να διεξαχθούν με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.
Μπορεί πολλοί να θεωρούν ή ακόμα και να τους συμφέρει να το καλλιεργούν, ότι τους οπαδούς των δύο ομάδων τους χωρίζουν πολλά, αλλά όλοι αυτοί να φοβούνται όταν καταλάβουν ότι οι οπαδοί δεν είναι «πρόβατα» και πλέον έχουν και έναν πρώτο κοινό αντίπαλο, τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟ-ΝΟΜΟ. Προσοχή, προσοχή...επόμενο σχέδιο της Πολιτείας είναι να τοποθετήσει «χαφιεδοκάμερες» σε όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.