21.10.07

ΜΑΡΚΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 2-1

Χωρίς να διαφέρει από τις προηγούμενες αγωνιστικές, για άλλη μια φορά η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ εμφανίστηκε χωρίς ψυχή και μυαλό και κυρίως με προβλήματα στην αμυντική γραμμή. Αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από μια όχι και τόσο ουσιαστική ΜΑΡΚΟ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με καθαρό πέναλτι στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ λίγο αργότερα έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους (τους τη στέρησε ο πορτιέρο της Προοδευτικής). Στο υπόλοιπο του Α ημιχρόνου η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ έκανε δύο καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στις αρχές του Β ημιχρόνου μετά από κόντρες στην περιοχή μας και αφού η μπάλα πήγε να απομακρυνθεί, μετά από σουτ παίκτη της ΜΑΡΚΟ κατέληξε στην εστία μας, γράφοντας το 2-0. Την ίδια στιγμή αποβλήθηκε και αμυντικός της Προοδευτικής για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Το Β ημίχρονο συνεχίστηκε με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ να προσπαθεί να βγει μπροστά και την Μαρκό να παίζει πιο κοντρολαρισμένο ποδόσφαιρο, και τους παίκτες της να βρίσκονται συχνά και για πολύ ώρα στο χόρτο!!! Μετά από αποβολή παίκτη της Μαρκό το παιχνίδι μετριάστηκε και η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ έδειξε πιο επιθετική φτάνοντας στο 80΄ στο 2-1. Τα τελευταία 10΄ οι παίκτες της ομάδας έδειξαν να προσπαθούν χωρίς να καταφέρουν όμως τίποτα ουσιαστικό, παραμένοντας τελικά το 2-1 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι το πανηγύρισαν έντονα με τη λήξη του παιχνιδιού.

Αυτά που μας έμειναν από το παιχνίδι ήταν:
1. η σημαντική παρουσία οπαδών μας, περίπου 200 άτομα, που έδωσαν χρώμα εντός έδρας στο παιχνίδι
2. η κακή διαιτησία, με λάθη που μπορεί να διέγραψαν και το τελικό αποτέλεσμα
3. οι έντονοι πανηγυρισμοί των παικτών της Μαρκό και των λιγοστών φιλάθλων της μετά τη λήξη του παιχνιδιού
4. οι συμπλοκές μεταξύ παικτών που σημειώθηκαν στα αποδυτήρια κατά το ημίχρονο.