14.10.07

ΑΜΗΧΑΝΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ & 1-1 με την ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ


Με αμηχανία εμφανίστηκε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στο παιχνίδι με την ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
Με πλήρη κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη και με νευρικότητα στην αμυντική γραμμή έκανε δώρο το βαθμό της ισοπαλίας στους αντιπάλους. Η ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ προηγήθηκε στο β ημίχρονο με ένα γκολ από λάθος της βυσσινί άμυνας. Μετά το γκολ η ΠΡΟΟ έπαιξε πιο επιθετικά με αποτέλεσμα το γκολ της ισοφάρισης.
Η ομάδα έδειξε πιο μονταρισμένη με τις αλλαγές που έγιναν, αν και θα μπορούσαν κάποιοι από αυτούς να είχαν ξεκινήσει στην αρχική 11αδα. Πολύ πίσω από τις ανάγκες τόσο η άμυνα, όσο και η επίθεση. Για άλλη μια φορά ξεχώρισαν τα κεντρικά χαφ της ομάδας (Πέρρος), ενώ δείχνουν να είναι σταθερές αξίες για την ομάδα και την απόδοσή της, οι Πυρένης και Γιαννόπουλος. Σημαντική και η συμβολή του Σπέρτου που έδειξε ιδιαίτερα κινητικός όσο αγωνίστηκε. Φαίνεται ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να βρει ρυθμό. Αυτό που έλλειπε σήμερα ήταν η ψυχλογία του νικητή και ο τσαμπουκάς του γηπεδούχου.
Είναι σημαντικό όμως για τους παίχτες να καταλάβουν ότι παίζουν για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που ο κόσμος της γουστάρει να τους βλέπει να παίζουν με πάθος και μαχητικότητα.
Η ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με την απόδοσή της δεν έδειξε ότι είναι ομάδα για τη συγκομιδή βαθμών που έχει, ενώ η συμπεριφορά παιχτών της προς την κερκίδα έδειξε ότι κάποιοι δεν είχαν καταλάβει ότι παίζουν στο «κλουβί».
Την επόμενη αγωνιστική είναι μια καλή ευκαιρία στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα μας εντός Αττικής, να είναι σαν να ξαναπαίζουμε στο «κλουβί».