5.2.09

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του ΔΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

Με αφορμή την παραίτηση του ΔΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ το vissiniPROOletariato παραθέτει μέρος από την ανακοίνωση του που δημοσίευσε τον Αύγουστο 2008...
...«5.το vissini PROOletariato δεν περιμένει «σωτήρες» να σώσουν την ομάδα, ούτε δήλωση μετάνοιας κάνει στις ιδέες του. Θεωρεί ότι μοναδική δύναμη της ΠΡΟΟ είναι οι οπαδοί της και η ξεχωριστή αγάπη που έχουν για την ομάδα. Το vissini PROOletariato και θα κρίνει και θα κρίνεται, αλλά δε θα αφήσει κανέναν να καπηλευθεί την ιστορία και το όνομα της ΠΡΟΟ για προσωπικούς και οικονομικούς σκοπούς. Ο σοφός λαός λέει «όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι»
6.το vissini PROOletariato θεωρεί ότι όλες οι πτυχές των βυσσινοί οπαδών (οργανωμένοι, ανεξάρτητοι, πολιτικοποιημένοι, κ.α.) ένα χρέος έχουν, να κινηθούν σε κατεύθυνση συσπείρωσης οπαδών γύρω από την ομάδα με στόχο το κλουβί να γίνει ξανά πραγματικό κλουβί. Στόχος όλων μας ακόμα και με κοινό συντονισμό πρέπει να είναι ο κόσμος της ΠΡΟΟ να ξαναγυρίσει στο γήπεδο, αλλά να αποκτήσουμε και νέους οπαδούς...»

Με τις σημερινές εξελίξεις μονόδρομος είναι η ενότητα των οπαδών, η μαζική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια, σε όλα τα αθλήματα. Στόχος είναι οι οπαδοί να φέρουν την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας εκεί που της αξίζει.