25.1.09

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις ΝΙΚΕΣ

Επιστροφή στις νίκες για την ΠΡΟΟ μετά την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Περαμαϊκού.
Η ΠΡΟΟ είχε την υπεροχή αλλά χωρίς ουσία στο Α ημίχρονο που βρέθηκε να χάνει λίγο πριν τη λήξη του. Στο Β ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το σκορ αφού έπαιξε πιο επιθετικά ενώ είχε τη δυνατότητα για μεγαλύτερο αποτέλεσμα αφού χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες. Θετική η παρουσία του νέου τερματοφύλακα, ενώ διακρίθηκε ο Μαλισιώβας που ήταν στηλοβάτης της ομάδας. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες για καλό ποδόσφαιρο.

Μας έκαναν εντύπωση:
1. το πάθος των παικτώς του Περαμαϊκού για θετικό αποτέλεσμα!!!!!
2. η προεδρολογία στην κερκίδα, εφοπλιστές έρχονται και πάνε και παραμένουν άφαντοι, άλλοι μιλάνε για Μπαταγιάννη, άλλοι για εποστροφή Καρρά και ο καθένας λέει τον πόνο του, αλλά η ομάδα είναι στο χείλος του γκρεμού και κάποιοι εξακολουθούν να στήζουν παζάρι παραγόντων στις πλάτες της ιστορίας μας. Που είναι το ΔΣ, οεο;;;
3. η αστυνομική τρομοκρατία με την εμφάνιση διμοιρίας ΜΑΤ με μάσκες και χημικά για μια κερκίδα 30 οπαδών και η προσπάθεια να αρχίσουν επιεσόδια με την πρόκληση των ΜΑΤ. Τελικά το σχεδιάκι να περάσει το «κίνημα» !!! των κουκουλοφόρων στις γειτονιές, στους μαθητές και στους οπαδούς καλά κρατεί.