17.11.08

ΜΠΟΡΟΥΣΕ και τη ΝΙΚΗ στα ΣΠΑΤΑ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 2-2
Με το 2-2 να αντιπροσωπεύει ένα εκπληκτικό παιχνίδι για τα δεδομένα της κατηγόριας (εναλλαγές του σκορ, δοκάρια, ωραίες φάσεις, ένταση σε γήπεδο και κερκίδα) η ΠΡΟΟ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.
Παρότι οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήδη στο 20΄είχαν σκοράρει μια φορά και είχαν 2 δοκάρια, η ΠΡΟΟ ήθελε το παιχνίδι και το απέδειξε. Κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου (με εκπληκτικό γκολ - προσωπική ενέργεια του Μαλισιόβα) και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πήρε κεφάλι στο σκορ (με εξίσου εκπληκτικό γκολ κλάσης Τάτση). Ο Αήττητος Σπάτων ισοφάρισε με άπιαστο απευθείας χτύπημα φάουλ.
Η ΠΡΟΟ μπορούσε τη νίκη αλλά της την στέρησαν οι 2 αναγκαστικές αλλαγές (λόγω τραυματισμού) των Μητρογιάννη και Τάτση, η προσπάθεια του διαιτητή με τα σφυρίγματά του να βάζει τους γηπεδούχους στο παιχνίδι και στην περιοχή της Προοδευτικής, αλλά και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας.

Αίσθηση μας έκαναν:
1. Οι σχεδόν 1000 οπαδοί που παρακολούθησαν το παιχνίδι
2. Οι πιστοί Προοδευτικάνοι που μετέτρεψαν τα Σπάτα σε Νίκαια
3. Ο μοναδικός τρόπος που ο Αήττητος παίζει το fair play και η εκπληκτική για τα ελληνικά ποδοσφαιρικά δεδομένα φάση με πρωταγωνιστή τον Καραφούντα (ν.9 και δανεικό από τον Ιωνικό στον Αήττητο) που πήγε να σκοράρει όταν όλοι οι παίχτες είχαν σταματήσει και περίμεναν να τους δώσει την μπάλα (αξίζει να σημειωθεί πως με τον ίδιο τρόπο ο Αήττητος κέρδισε τον Αχαρναϊκό).