16.3.08

ΑΝΑΒΟΛΗ του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Ο σημερινός εντός έδρας αγώνας της ΠΡΟΟ αναβάλλεται λόγω της απεργίας των εργαζόμενων σε όλους τους Δήμους της χώρας (ΠΟΕ ΟΤΑ) και μετατίθεται για την Τετάρτη 19/3.
Το vissiniRPOOletariato στηρίζει τον αγώνα όλων των εργαζομένων για να μην περάσουν τα αντιασφαλιστικά μέτρα της Κυβέρνησης, με τον ενιαίο ταξικό αγώνα τους όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουν να καταργηθούν όλοι οι αντιασφαλιστικοί νόμοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (ν.Σιούφα και ν. Ρέππα), να μην περάσει η αντιασφαλιστική πολιτική της ΕΕ που αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης, καταργεί τα επικουρικά ταμεία, αυξάνει τις εισφορές των εργαζομένων και δίνει νέα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο. Στόχος αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής είναι το σύνολο της εργατικής τάξης με επίκεντρο τις γυναίκες και τις νέες γενιές.
Η αντιλαϊκή πολιτική μπορεί και πρέπει να αποτραπεί, αλλάζοντας τους συσχετισμούς δύναμης σε πολιτικό επίπεδο, συσπειρωμένοι με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα διεκδικώντας Ενιαία Κοινωνική Ασφάλιση Δημόσια για όλους.
Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης 19/3 με τα ταξικά Σωματεία και με το ΠΑΜΕ. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι πρέπει να πολιτικοποιήσουν τη δράση τους, να εντείνουμε τη λαϊκή δράση που είναι όπλο στα χέρια μας ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση που δεχόμαστε.