1.11.07

ΧΑΦΙΕΔΟΚΑΜΕΡΕΣ και με το ΝΟΜΟ

Με την εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά πλέον οι χαφιεδοκάμερες που έχουν στήσει σε όλη τη χώρα (2003 η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και τις ενίσχυσε το 2004 και 2005 η κυβέρνηση της ΝΔ) δεν θα είναι για την παρακολούθηση της οδικής κυκλοφορίας, αλλά για να παρακολουθούν διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις.
Μάλιστα η εισαγγελική παρέμβαση έρχεται όταν αρχίζουν να φουντώνουν οι μαθητικές και οι φοιτητικές κινητοποιήσεις. Δεν είναι μάλιστα τυχαία η παρέμβαση του Εισαγγελέα στην ποινικοποίηση μαθητών στις καταλήψεις στη Θεσ/κη ή η σύλληψη 2 μαθητών στο Κερατσίνι επειδή μετείχαν στην κατάληψη του σχολείου τους!!!!
Φαίνεται λοιπόν ότι το αστικό κράτος θωρακίζεται απέναντι στον "εχθρό λαό", απέναντι στον "τρομοκράτη" που λέγεται λαϊκό κίνημα, μαθητικό κίνημα, φοιτητικό κίνημα. Δείχνουν μάλλον τι έρχεται, τι νέα δεινά περιμένουν τον ελληνικό λαό και τη νεολαία.
Χαρακτηριστικά η εγκύκλιος του κ. Σανιδά αναφέρει ότι οι κάμερες παρακολούθησης σε δρόμους και γήπεδα είναι οι "βουβοί μάρτυρες" που υποκαθιστούν τους "αστυνομικούς μάρτυρες" στην παρακολούθηση διαδηλώσεων για να μπορούν να απαγγέλλονται ποινικές διώξεις.
Εδώ θα έρθουμε να συμφωνήσουμε στην μαγκιά του Δημάρχου Νίκαιας που από το 2004 έχει καταστρέψει όλες τις κάμερες παρακολούθησης που έστησαν στη Νίκαια.
Οι χαφιεδοκάμερες δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν στις συνειδήσεις του λαού και των νέων.
Μαζικός αγώνας για την κατάργηση των χαφιεδοκαμερών.