17.3.09

Για την παρέμβαση του vissiniPROOletariato!!

Το vissiniPROOletariato!! δεν έπαψε στιγμή να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην ομάδα και σε όλα της τα τμήματα.
Με σεβασμό στην ιστορία της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ είναι από τις οργανωμένες δυνάμεις των οπαδών της που είχε, έχει και θα έχει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ και απεριόριστη αγάπη για τη βυσσινί φανέλα.
Αυτό που χαρακτηρίζει το vissiniPROOletariato!! είναι ότι έχει σταθερή και ολοκληρωμένη άποψη για ότι συμβαίνει στην ομάδα. Από την αρχή του πρωταθλήματος έχει καταθέσει την άποψη του, και την έχει συζητήσει και με πλήθος οπαδών της ομάδας. Έχει άποψη και για το γηπεδικό και για τα Διοικητικά. Είμαστε περήφανοι που δεν είμαστε ΟΦΑ (Όπου Φυσάει ο Άνεμος) και δεν γίναμε ούτε θα γίνουμε ουρά κανενός "σωτήρα" της ομάδας. Είμαστε από τα τμήματα των οπαδών - φιλάθλων που θεωρεί ότι ζωντανή ιστορία της ομάδας είναι μόνο οι οπαδοί της.
Ενημερώνουμε τον ΔΒ από το ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ blog οπαδών της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ότι δεν θα απολογηθούμε ποτέ και σε κανέναν για την παρέμβασή μας γιατί ποτέ η παρέμβασή μας δεν θα στρέφεται κατά της ομάδας, ούτε θα προβάλλει προσωπικές επιδιώξεις.
Το vissiniPROOletariato δεν βλέπει καθόλου με θετικό μάτι την εξέλιξη στην υπόθεση Μαυρίκος στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Δεν ξεχνά την υποψηφιότητά του με το ΛΑΟΣ, κόμμα εθνικιστικό που θρέφει στις τάξεις του ακροδεξιές δυνάμεις.
Σήμερα πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας με πρώτο στόχο τη μαζική συμμετοχή των χιλιάδων ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ στο γήπεδο, σε κάθε άθλημα της ομάδας.
VIVA PROO!!