26.12.08

Για τις ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ «ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ» ΓΗΠΕΔΟΥ

Το vissiniPROOletariato θα συνεχίζει να σχολιάζει πράγματα και καταστάσεις όταν κρίνεται απαραίτητο, θα ανοίγει αντιπαράθεση και δε θα αλλάζει πλεύση και απόψεις ανά αγωνιστική.
Το vissiniPROOletariato γουστάρει να δει την ΠΡΟΟ εκεί που αξίζει, και αν κάποιοι περαστικοί από την ομάδα θεωρούν ότι μπορούμε να είμαστε για πολύ καιρό ακόμα στον πάτο, εεεε τότε δεν ξέρουν που έμπλεξαν.

Σαν τα ποντίκια αρχίζουν να εγκαταλείπουν την ομάδα οι περαστικοί, οι τυχαίοι, οι αριβίστες. Πολλοί από αυτούς δεν ξέρουν καν πως είναι το γήπεδό μας. Αίσχος. Ελπίζουμε τον γνωστό ΤVstar δικηγόρο και αντιπρόεδρο μας να τον έχει ενημερώσει κάποιος έστω τι χρώματα φοράει η ομάδα. Λαμόγια της κοινωνίας και του συστήματος... ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ, γιατί ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Το μόνο που νοιάζει κάποιους είναι η θεσούλα τους, τα φράγκα τους, το κοινωνικό τους κύρος. Εμείς το ξαναλέμε, όπως το ξανάπαμε από την πρώτη στιγμή, ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΝΟΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ και στον ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.
Απλά τα πράγματα, ΘΥΤΗΣ και ΘΥΜΑ δεν μπορούν να είναι ποτέ στην ίδια μεριά.

Καλούμε τον κόσμο της ΠΡΟΟ να συσπειρωθεί, δίπλα από την ομάδα (σε κάθε άθλημα), να στηρίξει τους παίκτες. Οι δύσκολες μέρες δεν πέρασαν από ότι φαίνεται, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ. Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΡΑΣΗ για την ΟΜΑΔΑ.


Παράλληλα όλες αυτές τις ημέρες έχουμε έντονες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στο νεολαιίστικο κίνημα. Η οργή των μαθητών για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη ήρθε να ντυθεί με την οργή τους για την αμάθεια, με την ανάγκη τους για δημόσια και δωρεάν Παιδεία, με την αγανάκτησή τους που σπουδάζουν για να είναι πτυχιούχοι άνεργοι. Οι μαθητές, οι φοιτητές, οι εργάτες, οι αγρότες διαδήλωσαν και διαδηλώνουν για όλη την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ σήμερα, του ΠΑΣΟΚ χθες, τις ντιρεκτίβες της ΕΕ γενικότερα.
Και κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια Όσο ανεβαίνει το κίνημα τόσο θα ανεβαίνει και η κρατική και παρακρατική καταστολή.
Από την μια ένταση της καταστολής (ΜΑΤ, δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες, Ειδικοί Φρουροί, Δημοτική Αστυνομία) αυτοί είναι οι τρομονόμοι που τόσα χρόνια σε ΕΕ και ελληνικό κοινοβούλιο ψηφίζουν από κοινού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Από την άλλη «ξαφνική» έξαρση βίας (βιτρίνες, καψίματα, πυροβολισμοί σε συνδικαλιστές μαθητές, σφαίρες γυρίζουν από εδώ και από εκεί, κ.α.) και κάποιοι με ανοιχτό προβοκατόρικο ρόλο (δες ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) συντηρούν αυτό το κλίμα ή «χαϊδεύουν τα αυτιά» των προβοκατόρων για ψηφοθηρικούς λόγους.
Όλους αυτούς το ίδιο το κίνημα πρέπει να τους τιμωρήσει. Να τιμωρήσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είναι ίδιοι και δεν αλλάζουν, να τιμωρήσει τους ευρολάγνους χαβαλομπαχαλάκιδοαριστεριστές, τους ψευτοεπαναστάτες της ευρωπαϊκής ενοποίησης Να τιμωρήσει αυτούς που θέλουν να εκτονωθεί ένα κίνημα μέσα μόνο από αντιαστυνομικά συνθήματα. Η ουσία βρίσκεται στο ότι η ένταση της κρατικής καταστολής δεν είναι αποκομμένη από την τρομοκρατία μέσα στους εργασιακούς χώρους, από την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης σε εργασιακούς χώρους, αλλά και σε σχολεία και σχολές. Η ουσία βρίσκεται στην ένταση των αγώνων για όλο το φάσμα της ζωή μας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τι εξουσία έχουμε, ποια τάξη εξυπηρετεί. Στόχος δεν πρέπει να είναι να αλλάξει μόνο η Κυβέρνηση, αλλά το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής και να ανοίξει η κόντρα με την πολιτική της ΕΕ.

ΑΓΩΝΑΣ _ΡΗΞΗ_ΑΝΑΤΡΟΠΗ___Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!!!