25.1.09

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις ΝΙΚΕΣ

Επιστροφή στις νίκες για την ΠΡΟΟ μετά την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Περαμαϊκού.
Η ΠΡΟΟ είχε την υπεροχή αλλά χωρίς ουσία στο Α ημίχρονο που βρέθηκε να χάνει λίγο πριν τη λήξη του. Στο Β ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το σκορ αφού έπαιξε πιο επιθετικά ενώ είχε τη δυνατότητα για μεγαλύτερο αποτέλεσμα αφού χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες. Θετική η παρουσία του νέου τερματοφύλακα, ενώ διακρίθηκε ο Μαλισιώβας που ήταν στηλοβάτης της ομάδας. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες για καλό ποδόσφαιρο.

Μας έκαναν εντύπωση:
1. το πάθος των παικτώς του Περαμαϊκού για θετικό αποτέλεσμα!!!!!
2. η προεδρολογία στην κερκίδα, εφοπλιστές έρχονται και πάνε και παραμένουν άφαντοι, άλλοι μιλάνε για Μπαταγιάννη, άλλοι για εποστροφή Καρρά και ο καθένας λέει τον πόνο του, αλλά η ομάδα είναι στο χείλος του γκρεμού και κάποιοι εξακολουθούν να στήζουν παζάρι παραγόντων στις πλάτες της ιστορίας μας. Που είναι το ΔΣ, οεο;;;
3. η αστυνομική τρομοκρατία με την εμφάνιση διμοιρίας ΜΑΤ με μάσκες και χημικά για μια κερκίδα 30 οπαδών και η προσπάθεια να αρχίσουν επιεσόδια με την πρόκληση των ΜΑΤ. Τελικά το σχεδιάκι να περάσει το «κίνημα» !!! των κουκουλοφόρων στις γειτονιές, στους μαθητές και στους οπαδούς καλά κρατεί.

19.1.09

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ από τη «Χ»-ΙΟ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στη Χίο κλείνοντας έτσι τον Α΄Γύρο του φετινού Πρωταθλήματος.
Τι παράξενο να θεωρούμε επιτυχές το αποτέλεσμα μέσα στη Χίο όταν στην αρχή του Πρωταθλήματος βλέπαμε την άνοδο και τώρα είμαστε ικανοποιημένοι που η ομάδα κατέφερε να πάει στη Χίο και πήραμε «Χ» από μια ομάδα που έχει κάνει 7 ήττες στην έδρα της και καμία νίκη.
Α ρε ΠΡΟΟ.....

12.1.09

ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ και ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΜΦΙΑΛΗ: 1-1

Άφησε βαθμούς στο «κλουβί» η ΠΡΟΟ σε ένα παιχνίδι που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ΠΕΡΥΣΙ. Κακό ποδόσφαιρο, κακή διαιτησία, παίκτες ασύνδετοι μεταξύ τους, και ευκαιρίες να τις ψάχνεις με το κιάλι

Το θετικό ήταν ότι η ομάδα «μάζεψε τα κομμάτια της» και μπήκε στο γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους απλήρωτους παίκτες που δεν το «έπαιξαν τραυματίες» και δέχτηκαν να είναι στην αποστολή.

Η ομάδα είναι στο χείλος του γκρεμού, και κανείς δε βγαίνει να πάρει μια θέση επίσημα. Κανείς δεν ασχολήθηκε με το παιχνίδι αφού όλοι έστηναν πηγαδάκια στην κερκίδα αγωνιώντας για το μέλλον της ομάδας.
Που είναι οι μεγιστάνες οεο; Που είναι το ΔΣ οεο; Ποίος νοιάζεται για μπάσκετ-βόλλεϋ-ακαδημίες οεο;

ΠΡΟΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ - ΠΡΟΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΛΑ και ΛΑΟΣ!!!!!!
.......έρχονται εξελίξεις και θα είμαστε παρόν.......γιατί είμαστε κομμάτι ισχυρό στης ΠΡΟΟ το ΛΑΟ....

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΟΠΑΔΟΥΣ της ΠΡΟΟ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ