23.4.08

ΑΝΟΔΟΣ στο BASKET για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

To vissiniPROOletariato εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και τους ανθρώπους της μπασκετικής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ για την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική.

21.4.08

«ΧΑΡΙΣΕ» ΒΑΘΜΟ η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Σ΄ένα κακό παιχνίδι για την ΠΡΟΟ που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών το τελικό 1-1 δείχνει απολύτως δίκαιο.
Η ΠΡΟΟ στο Α΄ημίχρονο έπαιξε στρωτά και είχε την πρωτοβουλία, καταφέρνοντας στο 30΄να προηγηθεί με τον Κουβάτσο με σουτ μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο. Η ομάδα έριξε ρυθμούς και αρκέστηκε σε ανούσιο παιχνίδι κέντρου.
Στο Β΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι που ήθελαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζουν στην παραμονή τους στην κατηγορία, μπήκαν πολύ δυνατά και παθιασμένα, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν στο 65΄ μετά από ολιγωρία της βυσσινί άμυνας.

14.4.08

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Διπλό για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με 2-3 στον εκτός έδρας αγώνα με τον ουραγό του ομίλου μας τα Γλυκά Νερά.
Σε ένα καλό παιχνίδι η ΠΡΟΟ έπαιξε ανοιχτά, ελεύθερα και χωρίς άγχος, πήρε τους 3 πόντους της νίκης, σκαρφαλώνοντας πλέον στους 35 βαθμούς και στην 8η θέση.
Έξοχη στο γήπεδο και η παρουσία των βυσσινοί οπαδών, που δείχνουν ότι είναι πάντα κοντά στην ομάδα.
ΠΡΟΟ γερά ... τα καλύτερα έρχονται....

8.4.08

ΝΤΟΠΙΝΓΚ & ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ: ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Οι αποκαλύψεις για τη χρήση αναβολικών από τη μεγάλη πλειοψηφία των αθλητών της εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών, αποδεικνύουν ότι στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό η χρήση απαγορευμένων ουσιών είναι κοινό μυστικό.

Οι πολιτικές ευθύνες που προκύπτουν για την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και για τις προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ, είναι τεράστιες. Φρόντισαν να διαμορφώσουν μία εθνική ομάδα που θα φέρνει μετάλλια με κάθε τρόπο, στο βωμό της λεγόμενης «εθνικής υπερηφάνειας», χωρίς καμιά προσπάθεια για την ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού και γενικότερα του λαϊκού αθλητισμού.

Ανάπτυξη του αθλητισμού με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο αθλητισμός θα απαλλαγεί από το ντόπινγκ και γενικότερα από τα εκφυλιστικά φαινόμενα, μόνο όταν απεμπλακεί από την εμπορευματοποίηση και τις εταιρίες και προκύπτει ως αποτέλεσμα της μαζικής άθλησης της νεολαίας και του λαού. Αυτό είναι το ζήτημα και όχι η επιδίωξη ρεκόρ πάση θυσία.

Το vissiniPROOletariato καλεί τους αθλητές, τους προπονητές, τη νεολαία,

· να απορρίψουν την εμπορευματοποίηση του αθλητισμού,

· να συγκρουστούν με την πολιτική των κερδών

· και να διεκδικήσουν με την πάλη τους τα σύγχρονα δικαιώματα στον ελεύθερο χρόνο και τον αθλητισμό.


7.4.08

ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΥΡΙΣΕ η ΠΡΟΟ από την ΑΙΓΙΝΑ

Με το βαθμός της ισοπαλίας γύρισε η ΠΡΟΟ από την Αίγινα σε ένα παιχνίδι που έληξε 0-0.
Η ομάδα συνεχίζει την καλή αποκομιδή βαθμών, αφού ο Σαρωνικός είναι ισχυρός αντίπαλος και με καλή έδρα.
Το παιχνίδι δεν είχε να επιδείξει και πολλά πράγματα, αλλά η ΠΡΟΟ φάνηκε "διαβασμένη" και "μυαλωμένη" δείχνοντας ότι κυνηγάει να φύγει με βαθμούς από την Αίγινα.
Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για το θετικό αποτέλεσμα.