17.12.07

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 1-0

Αυτή δεν είναι η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Ας ξυπνήσουμε όλοι....
Το vissiniPROOletariato δεν έχει να κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι!!!!

10.12.07

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: 1-1

Σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ η ΠΡΟΟ και αυτή την Κυριακή. Για άλλη μια φορά "ο διαιτητής" δεν ήθελε το τρίποντο της ΠΡΟΟ και το σκορ κλείδωσε στο 1-1 με τα Γλυκά Νερά!!!.
Η ΠΡΟΟ είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι χωρίς να είναι ουσιαστική στο Α ημίχρονο. Στο Β ημίχρονο η ομάδα έδειξε πιο αποφασισμένη για το παιχνίδι και στο 57΄έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Ηλιαδάκη μετά από κόρνερ. Το επόμενο δεκάλεπτο η ΠΡΟΟ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι με δυο μοναδικές φάσεις του Σπέρτου.
Τα Γλυκά Νερά με προκλητική συμπεριφορά παικτών τους προς τους παίκτες της ΠΡΟΟ, αλλά και προς την κερκίδα(!!!) κατάφεραν να ισοφαρίσουν από ανύπαρκτο φάουλ που εκτέλεσαν και μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή της ΠΡΟΟ, πανηγυρίζοντας το γκολ σαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μας έμειναν από το παιχνίδι:
1. η υποψία ότι η διαιτησία δεν έρχεται πάντα καθαρή στο κλουβί
2. η δεύτερη συνεχόμενη αποβολή παίκτη της ΠΡΟΟ σε εντός έδρας παιχνίδι
3. ότι κάποιοι παίκτες της ΠΡΟΟ όχι απλά σέβονται τη φανέλα που φορούν, αλλά την υπηρετούν
4. ότι κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους νέους παίκτες της ομάδας σε ποια ομάδα παίζουν, την ιστορία της και την ιστορία που έχει το κλουβί
5. η αλλαγή που έκανε ο προπονητής μας στο 93΄!!!!!

3.12.07

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ + ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 1-1

Με κόντρα μια καλή ομάδα και έναν πολύ κακό διαιτητή η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ήρθε 1-1 στο "κλουβί" και σταμάτησε το σερί των νικών της.
Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση η ομάδα και με τους φιλοξενούμενους να έχουν 2 δοκάρια στο Α ημίχρονο και 2 καλές φάσεις για γκολ στο β ημίχρονο η ΠΡΟΟ θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη εάν ο διαιτητής έβλεπε τον ορισμό του πέναλτι που έγινε μπροστά στα μάτια του!!!!!.
Το Β ημίχρονο ήταν πιο δυνατό και για τις δύο ομάδες. Η ΠΡΟΟ έμεινε με 10 παίχτες (αποβολή Τζίωτη) τα τελευταία 25', βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ στο 75' (από ολιγωρία της άμυνας) και με τον κόσμο να φωνάζει και να ενθαρρύνει την ομάδα ισοφάρισε στο 80' (Βογιατζής με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάουλ) και μετά ήρθε το πέναλτι που δε δόθηκε ποτέ.
Συνεχίζουμε αισιόδοξα για τις νίκες που έρχονται.

Μας έμειναν από το παιχνίδι:
1. τα πολλά φάλτσα σφυρίγματα του διαιτητή
2. η no gate που δε σταμάτησε να τραγουδά για 90'
3. οι παλιές καλές εποχές με τους οπαδούς μας να ακολουθούν τον επόπτη
4. η προβληματική κεντρική γραμμή της ομάδας